Logo
Kosmetologiset palvelut | Hius- ja meikkipalvelut | Kauneusklinikka
Varaa aikasi!

Palvelut

”Kauneushoitola Mikkeli on kauneuteen intohimoisesti suhtautuvien ammattilaisten kovan työn tulos. Idea täyden palvelun talosta on tullut täysin asiakaslähtöisesti ja olemme vuosien varrella halunneet koota laadukkaat kauneudenhoitopalvelut saman katon alle. Kauneushoitola Mikkelin tarina on jatkunut jo kuudetta menestyksekästä vuotta kauneuspalvelujen tarjoajana niin Mikkeliläisille kuin kauempaakin tuleville. Yritys kantoi aiemmin nimeä Studio Milla. Valoisat ja trendikkäät tilat Mikkelin keskustan laidalla ovat suunniteltu palvelemaan niin kosmetologille, parturi-kampaajalle kuin kauneusklinikan vastaanotolle saapuvia asiakkaitamme.

Laadun takeena on jatkuva kouluttautuminen eri osa-alueilla sekä keskittyminen laadukkaisiin sarjoihin: Diego dalla palma professional RVB SKINLAB, Restylane, Sebastian, Nioxin, Australian Eleven sekä Mosaic Nail System ovat kaikki maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä. Hiuspuolella työskentelemme Wellan ja KC- värisarjoilla. Nämä sarjat ovat hioneet tuotekehityksensä niin pitkälle, että ammattilaisten on helppo työskennellä niiden parissa ja asiakkaamme luottavat siihen, että tarjoamme heille aina parasta. Koko henkilökunnallamme on vuosien tai vuosikymmenien ammattitaito ja kokemus alalta. 

Olemme onnellisia, että olemme vihdoin toteuttaneet pitkäaikaiset haaveemme ja voimme taata asiakkaillemme laadukasta ja yksilöllistä palvelua kaikilla kauneuden osa-alueilla!”

Milla Pynnönen, omistaja

Kosmetologiset palvelut 

 

Hius-ja meikkipalvelut

Kauneusklinikka

Kauneusklinikkamme hoitaa ikääntymisen merkkejä ammattimaisesti ja laadukkaasti


Kauneushoitola Mikkelissä kauneusklinikka palvelee asiakkaita jotka haluavat kohentaa ulkonäköään laadukkaasti ja turvallisesti. Kauneusklinikalla hoitoja antaa Restyline- injektiohoitokoulutukset suorittanut lääkäri Kati Leikas. Koulutuksen, kokemuksen ja esteettisen silmänsä ansiosta hän pystyy tarjoamaan keinot joiden avulla saadaan kasvoille nuorekkaampi ja raikkaampi ilme luonnollisesti.

Lähdemme aina asiakkaan toiveista ja tarpeista suunnittelemaan yksilöllistä hoitokokonaisuutta.

Maailman johtavan, ihonhoitoon erikoistuneen lääkeyhtiö Galderman valmistama Restyline on hyaluronihaposta koostuva täyteaine. Restyline-valmisteet eivät sisällä eläinperäistä hyaluronihappoa minkä ansiosta tuotteet ovat allergiaystävällisiä ja tasalaatuisia. Miellyttävän hoidon takaamiseksi Restyline-täyteaineisiin on lisätty puudutusainetta.


Injektiohoitoja voidaan tehdä myös ilman neulaa, käyttämällä erityistä kanyylia.


Mesoterapiaa eli mikroneulaushoitoja kauneusklinikallamme antaa mesoterapiaan koulutettu kosmetologimme Milla Pynnönen. Mesoterapia sopii mm. acnearville, rosaceaan, couperosaan tai ihon kiinteyttämiseen. Hoidoissa käytetään mikroneulausrullaa, jonka käsittelyn jälkeen ihoon imeytetään aineita, kuten hyaluronihappoa sisältäviä tehoseerumeja. Suositellaan sarjahoitona.

Varaa aika konsultaatioon ja tule kuulemaan, mitä Restylane- tai Azzalure-hoidoilla voisi tehdä juuri Sinulle! Ajanvaraukset ja yhteydenottopyynnöt soittamalla: 0503214818/ Kauneushoitola Mikkeli


RESTYLANE – käyttöalueita:

 1. Horisontaaliset otsarypyt
 2. Sibelius-rypyt: huolirypyt
 3. Kulmakarvojen alue, kulmien nosto
 4. Silmien ympäryksen rypyt
 5. Silmien aluset, väsyneet silmät
 6. Nenän muotoilu
 7. Poskien kohotus
 8. Nasolabiaalijuonteet
 9. Huulien ympärillä olevat rypyt
 10. Huuliraja
 11. Hymykuopat
 12. Suunpielet
 13. Huulet
 14. Leukalinjan muotoilu
 15. Ihon kimmoisuuden parantaminen: kasvot, dekoltee ja kädet


AZZALURE-käyttöalueita:

 

 1. Kasvojen ryppyjen siloittaminen
 2. Otsaryppyjen tasoitus
 3. Silmänympärysrypyt
 4. Sibeliusjuonteiden hoito
 5. Kulmakarvojen kohottaminen
 6. Kasvojen ikämuutosten ennaltaehkäiseminen
 7. Laskeutuneen suunpielen kohottaminen

 


Mitä RESTYLANE on?

Iho muuttuu iän myötä ja ihon tärkeimpiä aineita on hyaluronihappo. Se sitoo vettä itseensä ja kosteuttaa ihoa sisältäpäin sekä palauttaa iholle täyteläisyyden ja kimmoisuuden. Ihon ikääntyessä hyaluronihapon laatu heikkenee ja ihon kollageeni ja elastiset kuidut hajoavat. Tämän seurauksena ihosta tulee kuivempi ja ikääntymisen merkit näkyvät.

Restylane on geelinomainen hyaluronihappo, joka on kehon omasta hyaluronihaposta 1 prosentin verran. Restylane ei siis ole eläinperästä ja yliherkkyysreaktioiden tai allergioiden riski on erittäin pieni. Restylanea ruiskutetaan ihoon palauttaen sen tilavuuden ja rakenteen. Toimenpiteitä antaa vain esteettisiin hoitoihin koulutettu lääkärimme Kati Leikas

Restylanella voidaan myös tehokkaasti muotoilla huulia. Tähän on kehitetty aivan oma tuote, Restylane Lipp, joka tekee huulista täyteläiset, huulten rajasta tarkan ja takaa muotoilun kestävyyden.

Restylane Skinboostereilla voidaan antaa iholle elinvoimaa pehmentämällä ja syväkosteuttamalla ihoa. Restylane Skinboosters-hoito sopii myös pienille arville ja acnearville sekä kaulan ja dekoltee-alueen hoitoon. Tätä hoitomuotoa suositellaan sarjahoitona.

Restylane on ollut markkinoilla yli 10 vuotta ja sillä on tehty yli 20 miljoonaa ammattimaista käsittelyä ympäri maailmaa. Se on markkinoiden tunnetuin täyteaine. Laadukkuus perustuu patentoituun tekniikkaan, jolla saadaan tarkkoja ja pysyviä tuloksia.

Kuinka pitkään RESTYLANE-vaikutukset kestävät?

Restylanella tehtävän käsittelyn vaikutukset ovat pitkäkestoiset olematta kuitenkaan lopullisia. Se antaa asiakkaalle vapauden päättää haluaako hän säilyttää hoidon vaikutukset uudella käsittelyllä. Restylanella tehtävän käsittelyn vaikutukset kestävät 6-12 kk ja yhdellä uusintakäsittelyllä jopa 18 kk. Huulten uusintakäsittely ensimmäisen kerran jälkeen suositellaan otettavaksi 6 kuukauden kuluessa.

Mitä botuliinilla voidaan hoitaa ja mitä se on?

Kauneushoitola Mikkelissä botuliinia (Azzalure) käytetään ilmeryppyjen ja kasvolihasten epätasapainosta johtuvien kasvojen ikämuutoksiin ja niiden ennaltaehkäisyyn. Botulini Azzalure on lihasrelaksoiva aine, joka poistaa ilmelihasten ylijännityksen. Hoidot tehdään pienellä neulalla ja ne eivät jätä arpea hoidettavalle alueelle. Vaikutus on paikallinen ja tulokset näkyvät muutaman päivän jälkeen käsittelystä. Vaikutus kestää noin puoli vuotta (6 kk). Azzalure on erinomainen tapa tasoittaa ihoa tehokkaasti ja turvallisesti. Toimenpiteitä antaa vain esteettisiin hoitoihin koulutettu lääkärimme Kati Leikas