Logo
Kosmetologiset palvelut | Hius- ja meikkipalvelut | Kauneusklinikka
Varaa aikasi!

Hinnasto

Detox-kasvohoito

Syväpuhdistava hoito kaikille ihotyypeille. Edistää kuona-aineiden poistumista ja lisää solujen elinvoimaisuutta. Ihosta tulee uudistunut ja hehkeä. Sisältää alkupuhdistuksen, tervetulohieronnan, mantelihappokuorinnan ja geelinaamion sekä voiteet. (Mekaaninen ihonpuhdistus + 15 €)  Kesto n. 45-60 min.

60 / 75 €

Moisturising-kasvohoito

Kosteuttava kasvohoito kuivalle ja kiristävälle iholle. Palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Hoidossa käytettävien tuotteiden ja hierontojen avulla ihosta tulee pehmeä ja kimmoisa. Sisältää alkupuhdistuksen, tervetulohieronnan, kuorinnan, tehokosteuttavat naamiot, kasvo+dekoltee hieronnan ja kosteuttavat voiteet. Kesto n. 50 min.

75 €

Sensitive-kasvohoito

Rauhoittavassa herkän ihon hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta. Hoitavina ainesosina ovat etanaseerumi ja ProSense-peptidit. Hoito sisältää lymfaattista hierontaa, joka edistää nesteiden ja kuona-aineiden poistumista. Kiristävä tunne ja punoitus vähenee. Sopii couperosa-iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tervetulohieronnan, rauhoittavan naamion, lymfaattisen hieronnan ja loppuvoiteet.  (Suositellaan myös sarjahoitoina. ) Kesto n. 50 min.

78 €

Anti-age-kiinteyttävä kasvohoito

Elvyttävä hoito. Tuotteiden sisältämät aminohapot vaikuttavat kollageenin ja elastiinin rakenteeseen ja auttavat ihon kimmoisuudesta vastaavien säikeiden uudistumista. Ihon piirteet saavat välittömästi ryhtiä ja juonteet tasoittuvat. Sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, tervetulohieronnan, silmänympäryshoidon, kiinteyttävän tehonaamion, kasvo-dekoltee hieronnan ja kiinteyttävät voiteet. Kesto n. 60 min.

89 €

Skin Regimen longevity spa

Tehokkaasti kiinteyttävä anti-age hoito yli 25 vuotiaille. 30 min. Suositellaan +30 ja +50 naisille ja miehille.

59 €

Nuoren ihon kasvohoito

Sisältää ihon puhdistuksen, höyrytyksen, mekaanisen epäpuhtauksien poiston, kosteuttavan ja ihohuokosia sulkevan naamion. Vähentää epäpuhtauksia ja hillitsee talin tuotantoa. Sopii tytöille ja pojille. Kesto n. 45 min.

60 €

Silmän- ja huultenympäryshoito

Elvytystä silmänympärysiholle! Silmänympärysiho on ohuempi ja herkempi kuin kasvojen iho. Hellävarainen happokuorinta ja tehokkaat seerumit sekä naamiot siloittavat ja kosteuttavat silmänympärysihoasi. Hoidon yhteydessä 15 €

30/ 15 €

Mekaaninen ihonpuhdistus kasvohoidon yhteydessä

Perinteinen höyryihonpuhdistus puhdistaa tehokkaasti mustapäät sekä muut epäpuhtaudet ihostasi. Ihosta tulee puhdas ja raikas. Sopii kaikille ihotyypeille.

15 €

Mikroneulaus kasvohoidot

Kaikille ihotyypeille

Kaipaatko tehokkaampaa ihonhoitoa Kauneusklinikallamme?  Mesoterapia eli aineiden imeyttäminen ihoon neulauksen avulla on todettu olevan erittäin tehokas ihon uusiutumisen kannalta. Ihon pintaa käydään läpi neularullalla puudutuksen kanssa. Neulaus stimuloi ihon uudistumista vieden aktiiviaineita syvälle ihon kerroksiin.Tekniikkaa käyttivät ensimmäisenä plastiikkakirurgit. Tehokas hoito häivyttämään juonteita ja ihon epätasaisuuksia, samalla vahvistaen ja tasoittamalla ihon väriä. Sopii acnearpiin ja couperoottiselle iholle. Suositellaan sarjahoitona.

Ensimmäinen kerta 231 € (sis. neulausrullan) / jatkohoitokerta 111 €

231 / 111 €

Sacred Nature rituaaliyhdistelmähoito

kasvohoito + vartalohoito 100€. Hoito tehdään Ecosertifikaatin saaneella luonnonkosmetiikkasarjalla. Poistaa tehokkaasti kuona-aineita.

Body strategist kiinteytyshoito vartalolle

* [comfort zone]- cellulite remodeller

          Komeettista selluliittia poistava ja vartalon siluettia muokkaava hoito 100 € 

* [comfort zone]- cellulite refiner

          Vartalon nesteitä ja kosmeettista selluliittia poistava hoito. Poistaa tehokkaasti kuona-             aineita elimistöstä. Sopii hyvin vartalon kiinteyttämiseen. 95 € 

[comfort zone] - vartalohoitoja voidaan tehostaa infrapunapussilla, jolloin infrapunahoito kestää hoidon sisällä 15-20 min. Infrapuna-säteily auttaa poistamaan kuona-aineita elimistöstä ja parantaa verenkiertoa.

Hemmotteleva päähieronta

Sopii stressin poistoon, päänsäryistä ja migreeneistä kärsiville sekä virkistykseksi arjen keskelle. Sisältää intialaista päähierontaa.

45 min. 45 €
30min. 30€

Stressin poisto-vartalohoito

intialainen päähieronta + infrapunapussihoito. Intialaisen päähieronnan ja infrapuna-säteilyn yhteisvaikutus toimii tehokkaana rentouttajana ja kipujen lievittäjänä. Sopii myös unettomuudesta kärsiville. Kesto 45 min. 65 €

Hot Stones-kuumakivihieronta

Suosittu 5000-vuotta vanha kuumakivihieronta luomuöljyllä syvärentouttaa ja vilkastuttaa verenkiertoa ihanan hieronnan lisäksi. Loistava lahjaksi sekä naiselle että miehelle.
Kesto 60 min. 75 €

Kipeät hartiat

Yläselän lihaksia ja niska-hartia-pää-alueita tehokkaasti käsittelevä hieronta. Sisältää intialaista päähierontaa. Sopii myös miehille.
Kesto 45 min. 45 €

Kosteuttava vartalohoito

Kuivaharjaus + kosteutus. Valitse kosteuttava tai itseruskettava voide. Sopii hyvin ennen matkalle lähtöä tai muuten kuivalle iholle. n. 45 min/ 45 €

Kädet ja jalat

Rakennekynnet uudet 84 €, ransk. 94 €, koriste alk. 98 €
Rakennekynnet huolto 66 €, ransk. 69 €, koriste alk. 75 €

Erikoismuodot ja pitkät kynnet + 10-25 €


Oman kynnen vahvistus uudet 60 € ransk. 65 €, koriste alk. 70 €
Oman kynnen vahvistus huollot 56 €, ransk. 60 €, koriste alk. 65 €
Rakennekynsien poistot (sis. manikyyrin) 40 € 

Geelilakkaus alk. 40 €, ransk. 45 €, koriste alk. 45 €

IBX-hoito lohkeaville ja hauraille kynsille:

  • Ensimmäinen hoitokerta 23 €
  • Ensimmäinen hoitokerta manikyyrin/geelilakkauksen yhteydessä 15 €
  • Jatkohoitokerta 18 €
  • Jatkohoitokerrat manikyyrin/geelilakkauksen yhteydessä 10 €

 IBX-sarjahoitona joka 5. kerta -50 %

 

Täydellinen manikyyri (sis. kynsinauhojen siistimisen, kynsien muotoilun, viilaus, lakkaus, hieronta) 35 € 

Minimanikyyri (sis. viilaus, kynsinauhat, lakkaus/kiillotus) Sopii myös miehille. 18 € 

Hemmotteleva spa-käsihoito (sis. kuorinta, kylpy, kynsinauhojen siistimisen, kynsien muotoilun, viilaus, lakkaus, hieronta) 55 € 

  • geelilakkaus hoidon yhteydessä 15 €

 

Jalkahoitopalvelut

 

Hemmotteleva spa-jalkahoito (sis. kylvetys, kuorinta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, naamio, lakkaus/kiillotus, pitkä hieronta) kesto 1h 45min. 85 €


Klassinen jalkahoito (sis. kylvetys, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, lakkaus/kiillotus ja rasvaus)kesto 1h15min. 55 €

  •  geelilakkaus jalkahoidon yhteydessä 15 €

 

Geelilakkaus varpaankynsiin alk. 45 € 

Tilaisuudet/ Hemmotteluillat

Meiltä voit varata trendikkäät tilat yrityksesi henkilökunnan hemmottelua varten. Suunnittelemme ja toteutamme niin syntymäpäivät kuin polttaritkin. Tervetuloa myös ystävän kanssa yhteiseen hemmotteluhetkeen!

Ota yhteyttä:

Milla Pynnönen/ 0504067227 tai: pynnonen.milla@gmail.com