Logo
Kosmetologiset palvelut | Hius- ja meikkipalvelut | Kauneusklinikka
Varaa aikasi!

Hinnasto

Detox-kasvohoito

Syväpuhdistava hoito kaikille ihotyypeille. Edistää kuona-aineiden poistumista ja lisää solujen elinvoimaisuutta. Ihosta tulee uudistunut ja hehkeä. Suositellaan sarjahoitoina tai aloitushoitoina, kun halutaan tehostaa ihonhoitoa. Sisältää alkupuhdistuksen, tervetulohieronnan, mantelihappokuorinnan ja geelinaamion sekä voiteet. (Mekaaninen ihonpuhdistus + 15 €)  Kesto n. 45-60 min.

60 / 75 €

Moisturising-kasvohoito

Kosteuttava kasvohoito kuivalle ja kiristävälle iholle. Palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Hoidossa käytettävien tuotteiden ja hierontojen avulla ihosta tulee pehmeä ja kimmoisa. Sisältää alkupuhdistuksen, tervetulohieronnan, kuorinnan, tehokosteuttavat naamiot, kasvo+dekoltee hieronnan ja kosteuttavat voiteet. Kesto n. 50 min.

75 €

Sensitive-kasvohoito

Rauhoittavassa herkän ihon tuloksellisessa hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta. Hoitavina ainesosina ovat etanaseerumi ja ProSense-peptidit. Hoito sisältää lymfaattista hierontaa, joka edistää nesteiden ja kuona-aineiden poistumista. Kiristävä tunne ja punoitus vähenee. Sopii couperosa-iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tervetulohieronnan, rauhoittavan naamion, lymfaattisen hieronnan ja loppuvoiteet. Suositellaan sarjahoitoina. Kesto n. 50 min.

78 €

Anti age-kiinteyttävä kasvohoito

Elvyttävä hoito. Tuotteiden sisältämät aminohapot vaikuttavat kollageenin ja elastiinin rakenteeseen ja auttavat ihon kimmoisuudesta vastaavien säikeiden uudistumista. Ihon piirteet saavat välittömästi ryhtiä ja juonteet tasoittuvat. Sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, tervetulohieronnan, silmän- ja huultenympäryshoidon, kiinteyttävän tehonaamion, kasvo-dekoltee hieronnan ja kiinteyttävät voiteet. Kesto n. 60 min.

89 €

Purifying -kasvohoito

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia. Kesto: 45min / Hinta: 65 € + MEKAANINEN PUHDISTUS Kesto: 60min / Hinta: 75 €

75 €

Ultraääni-ihonpuhdistus kasvohoito

Sisältää alkupuhdistuksen, ihon kuorinnan ja puhdistuksen ultraäänilaitteella ja tarvittaessa mekaanisen epäpuhtauksien poiston, kosteuttavan ja ihohuokosia sulkevan naamion. Suositellaan sarjahoitona. Sopii kaikille ihotyypeille ja nuoren iholle. Kesto n. 45 min.

Ensimmäinen kerta 65 €

2. käyntikerta 50 €

65 €/ 115€

Silmän- ja huultenympäryshoito

Elvytystä silmänympärysiholle! Silmänympärysiho on ohuempi ja herkempi kuin kasvojen iho. Hellävarainen happokuorinta ja tehokkaat seerumit sekä naamiot siloittavat ja kosteuttavat silmänympärysihoasi. Hoidon yhteydessä 15 €

30/ 15 €

Lifting-kasvohoito

Lifting-hoito sopii kiinteyttävänä hoitona niille, jotka haluavat näyttäviä tuloksia heti! Täyteläistävä ja kirkastava kasvohoito suositellaan sarjahoitoina, mutta sopii myös täydellisesti, kun haluat kauniin kiinteän ihon juhliin jo yhdellä hoitokerralla. 

Sisältää alkupuhdistuksen, tervetulohieronnan, happoja sisältävän tehonaamion ja mikroverenkiertoa aktivoivan sivelyhieronnan, kasvojen ja kaulan alueen kudosta kiinteyttävän hieronnan, kiinteyttävän naamion ja tehoseerumit ja voiteet . Kesto n. 90 min.

99 €

Youth Venom -ylellinen kasvohoito

Intensiivinen hoito ilmejuonteisiin ja syviin juonteisiin. Hoito sopii kaikenikäisille naisille, joilla on ilme- tai ikäjuonteita. Hierontatekniikan tavoite on saada takaisin nuorekas iho. Siinä käytetään hyväksi manuaalista lihasrelaksanttivaikutusta, jonka avulla saavutetaan rentouttava vaikutus kasvolihaksiin täyttäen syviä- ja ilmejuonteita. Kesto: 75min / Hinta: 149€

149 €

3 + 1 Sarjahoitopaketti

Sarjahoitoihin voit valita kosmetologin suosittelemana 3 + 1 hoitoa Diego dalla palma peruslinjojen kasvohoidoista (detox, moisturising, anti age, purifying, sensitive). Maksat vain 3 hoidosta, viimeinen hoito on veloituksetta. Lisäksi paketin ostajille tarjoamme kaikista Diego dalla palman tuotteista -25 % alennuksen sarjahoitojen yhteydessä. Sarjahoidot tehostavat ihonhoitoa ja samalla pääset nauttimaan kauneudesta ja hyvinvoinnista edullisesti!

*Sarjahoidot suunnitellaan ensimmäisen käynnin yhteydessä, ensimmäisen kasvohoitoajan voit valita kätevästi netissä. Sarjahoitopaketit voimassa 6 kk.

TARJOUS!

Mikroneulaus kasvohoidot

Kaikille ihotyypeille

Kaipaatko tehokkaampaa ihonhoitoa Kauneusklinikallamme?  Koneellinen mesoterapia eli aineiden imeyttäminen ihoon neulauksen avulla on todettu olevan erittäin tehokas ihon uusiutumisen kannalta. Neulaus stimuloi ihon uudistumista vieden aktiiviaineita syvälle ihon kerroksiin. Mesoterpiaa käyttivät ensimmäisenä plastiikkakirurgit. Tehokas hoito häivyttämään juonteita ja ihon epätasaisuuksia, samalla vahvistaen ja tasoittamalla ihon väriä. Sopii acnearpiin ja couperoottiselle iholle. Suositellaan sarjahoitona.

Kasvot 120 €

Kaula 120 €

Kasvot + kaula 160 €

Kasvot + kaula + decolte 190 €

120/ 190 €

RVB Skinlab EASY vartalohoito

RVB Skinlab EASY vartalohoito - tehokas AHA-happokuorinta, nesteitä poistava, lämpöaktivoituva vartalokääre, kiinteyttävä Lifting-voide vartalolle. 45 min

75 €

RVB Skinlab self -tanning vartalohoito

RVB Skinlabin AHA-happoja sisältävä kuorinta vartalolle + itseruskettava geeli. Turvallinen vaihtoehto, kun haluat kauniin päivetyksen. 45 min

45 €

Hemmotteleva pää- tai hartiahieronta

Sopii stressin poistoon, hartia kivuista kärsiville, päänsäryistä ja migreeneistä kärsiville sekä virkistykseksi arjen keskelle. Sisältää intialaista päähierontaa tai hartia- ja selkähierontaa valinnan mukaan. Hoitoon voidaan yhdistää myös kuumat kivet. 30min. 35€

35 €

Kädet ja jalat

Rakennekynnet uudet 88 €, ransk. 98 €, koriste alk. 103 €

Rakennekynnet huolto 70 €, ransk. 73 €, koriste alk. 79€

Kynnen korjaus 5-10 €, huoltoihin sis. 2 kynnen korjaus

Erikoismuodot ja pitkät kynnet +10-25 €

Rakennekynnet teemme muoteilla laadukkailla geeleillä, huoltoväliksi suosittelemme 3-4 viikkoa. Huolloissa edelliset koristelut ja irronnut vanha massa viilataan pois ja kynteen rakennetaan uudelleen kestävä muoto. Yli viiden viikon huolloista tai jos puolet kynsistä ovat katkenneet / irronneet veloitamme uusien kynsien hinnan.


Oman kynnen vahvistus uudet 62 € ransk. 67 €, koriste alk. 72 €
Oman kynnen vahvistus huollot 58 €, ransk. 62 €, koriste alk. 67 €

Katkenneen kynnen korjaus huollon yhteydessä + 5 €

Oman kynnen vahvistukset teemme joustavalla manikyyrigeelillä luonnon kynnen pituuteen, pituutta ei lisätä kynteen. Huoltoväliksi suosittelemme 3-4 viikkoa.

Rakennekynsien poistot (sis. manikyyrin) 45 € 

 

Geelilakkaus alk. 43 €, ransk. 48 €, koriste alk. 48 €

Geelilakkaus poisto 25 € (sis. pikamanikyyrin)

Geelilakkaus on kevyt, joustava pinnoite, jolla kynnet saadaan kauniiksi ja huolitelluiksi. Heikoille ja hauraille kynsille suosittelemme IBX-hoitoa geelilakkauksen yhteyteen, hoito vahvistaa omaa kynttä ja saa geelilakkauksen pysymään paremmin. Huoltoväliksi suosittelemme 2-3 viikkoa.

IBX-hoito lohkeaville ja hauraille kynsille:

  • Ensimmäinen hoitokerta 23 €
  • Ensimmäinen hoitokerta manikyyrin/geelilakkauksen yhteydessä 15 €
  • Jatkohoitokerta 18 €
  • Jatkohoitokerrat manikyyrin/geelilakkauksen yhteydessä 10 €

 Suosittelemme IBX-hoitoa sarjahoitona.

 

Manikyyri (sis. kynsinauhojen siistimisen, kynsien muotoilun, yksivärisen lakkauksen, voiteen) 37 € 

Poramanikyyri (sis. kynsinauhojen perusteellisen siistimisen ihoporalla, kynsien muotoilun, kiillotuksen, voiteen) 32€  

  • kynsien yksivärinen lakkaus +10€

Spa-käsihoito (sis. kylpy, kuorinta, kynsinauhojen siistimisen, kynsien muotoilun, yksivärinen lakkaus, hieronta) 58€

  • geelilakkaus hoidon yhteydessä +20 €

 

Jalkahoitopalvelut

 

Klassinen jalkahoito (sis. kylvetys, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, lakkaus/kiillotus ja voide) 60€

Spa-jalkahoito (sis. kylvetys, kuorinta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, naamio, lakkaus/kiillotus, hieronta) 85 €

  •  geelilakkaus jalkahoidon yhteydessä +20 €

 Geelilakkaus varpaankynsiin alk. 55€

 

 

Tilaisuudet/ Hemmotteluillat

Meiltä voit varata trendikkäät tilat yrityksesi henkilökunnan hemmottelua varten. Suunnittelemme ja toteutamme niin syntymäpäivät kuin polttaritkin. Tervetuloa myös ystävän kanssa yhteiseen hemmotteluhetkeen!

Ota yhteyttä:

Milla Pynnönen/ 0504067227 tai: pynnonen.milla@gmail.com