Logo
Kosmetologiset palvelut | Hius- ja meikkipalvelut | Kauneusklinikka
Varaa aikasi!

Hinnasto

Laitehoidot

Ultraäänipuhdistus hoidon yhteydessä (puhdistaa ultraäänen avulla epäpuhtaudet ja talin iholta, suositellaan detox tai purifying hoidon yhteyteen)                       

Timanttihionta hoidon yhteydessä (tehokas koneellinen kuorinta iholle)          

+15 €

Detox-kasvohoito

Syväpuhdistava hoito kaikille ihotyypeille. Edistää kuona-aineiden poistumista ja lisää solujen elinvoimaisuutta. Ihosta tulee uudistunut ja hehkeä. Suositellaan sarjahoitoina tai aloitushoitoina, kun halutaan tehostaa ihonhoitoa. Sisältää alkupuhdistuksen, tervetulohieronnan, mantelihappokuorinnan ja geelinaamion sekä voiteet. Kesto 35 min.

65 €

Moisturising-kasvohoito

Kosteuttava kasvohoito kuivalle ja kiristävälle iholle. Palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Hoidossa käytettävien tuotteiden ja hierontojen avulla ihosta tulee pehmeä ja kimmoisa. Sisältää alkupuhdistuksen, tervetulohieronnan, kuorinnan, tehokosteuttavat naamiot, kasvo+dekoltee hieronnan ja kosteuttavat voiteet. Kesto n. 50 min.

85 €

Sensitive-kasvohoito

Rauhoittavassa herkän ihon tuloksellisessa hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta. Hoitavina ainesosina ovat etanaseerumi ja ProSense-peptidit. Hoito sisältää lymfaattista hierontaa, joka edistää nesteiden ja kuona-aineiden poistumista. Kiristävä tunne ja punoitus vähenee. Sopii couperosa-iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tervetulohieronnan, rauhoittavan naamion, lymfaattisen hieronnan ja loppuvoiteet. Suositellaan sarjahoitoina. Kesto n. 50 min.

78 €

ICON time-kiinteyttävä kasvohoito

Uusi, intensiivinen anti-age hoitokokonaisuus. Hoidot elvyttävät ihosolujen toimintaa ja suojaavat ihon tukirakennetta. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja platinasta. Hoitoaika n. 60 min.

ICON TIME 1. Revitalising anti-age hoito, elvyttävä ihon nuoruutta suojeleva hoito.+30 vuotiaille. 85 €

ICON TIME 2. Redensifying anti-age hoito, kiinteyttävä ihon rakennetta suojaava hoito.  +40 vuotiaille.  99 €

ICON TIME 3. Skin Renewal anti-age hoito, uudistava, ihon uudistumisprosessia aktivoiva sekä ylläpitävä hoito.  +50 vuotiaille. 109 €

85-109 €

Purifying -kasvohoito

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia. Kesto: 45min / Hinta: 85 € + MEKAANINEN PUHDISTUS Kesto: 60min / Hinta: 90 €

90 €

Lifting-kasvohoito

Lifting-hoito sopii kiinteyttävänä hoitona niille, jotka haluavat näyttäviä tuloksia heti! Täyteläistävä ja kirkastava kasvohoito suositellaan sarjahoitoina, mutta sopii myös täydellisesti, kun haluat kauniin kiinteän ihon juhliin jo yhdellä hoitokerralla. 

Sisältää alkupuhdistuksen, tervetulohieronnan, happoja sisältävän tehonaamion ja mikroverenkiertoa aktivoivan sivelyhieronnan, kasvojen ja kaulan alueen kudosta kiinteyttävän hieronnan, kiinteyttävän naamion ja tehoseerumit ja voiteet . Kesto n. 90 min.

109 €

3 + 1 Sarjahoitopaketti

Sarjahoitoihin voit valita kosmetologin suosittelemana 3 + 1 hoitoa Diego dalla palma peruslinjojen kasvohoidoista (detox, moisturising, anti age, purifying, sensitive). Maksat vain 3 hoidosta, viimeinen hoito on veloituksetta. Lisäksi paketin ostajille tarjoamme kaikista Diego dalla palman tuotteista -25 % alennuksen sarjahoitojen yhteydessä. Sarjahoidot tehostavat ihonhoitoa ja samalla pääset nauttimaan kauneudesta ja hyvinvoinnista edullisesti!

*Sarjahoidot suunnitellaan ensimmäisen käynnin yhteydessä, ensimmäisen kasvohoitoajan voit valita kätevästi netissä. Sarjahoitopaketit voimassa 6 kk.

TARJOUS!

Mikroneulaus kasvohoidot

Kaikille ihotyypeille

Kaipaatko tehokkaampaa ihonhoitoa Kauneusklinikallamme?  Koneellinen mesoterapia eli aineiden imeyttäminen ihoon neulauksen avulla on todettu olevan erittäin tehokas ihon uusiutumisen kannalta. Neulaus stimuloi ihon uudistumista vieden aktiiviaineita syvälle ihon kerroksiin. Mesoterpiaa käyttivät ensimmäisenä plastiikkakirurgit. Tehokas hoito häivyttämään juonteita ja ihon epätasaisuuksia, samalla vahvistaen ja tasoittamalla ihon väriä. Sopii acnearpiin ja couperoottiselle iholle. Suositellaan sarjahoitona.

Kasvot 120 €

Kaula 120 €

Kasvot + kaula 160 €

Kasvot + kaula + decolte 190 €

120/ 190 €

RVB Skinlab EASY vartalohoito

RVB Skinlab EASY vartalohoito - tehokas AHA-happokuorinta, nesteitä poistava, lämpöaktivoituva vartalokääre, kiinteyttävä Lifting-voide vartalolle. 45 min

75 €

Caretech kavitaatiohoito vartalolle

Caretech Kavitaatio on uuden ajan rasvanpoistomenetelmä. Kivuton, miellyttävä hoito on helppo vaihtoehto kirurgiselle rasvanpoistolle. Kavitaatio kiinteyttää, hoikistaa ja tasoittaa ihoa. Hoitoalueista tyypillisimmät ovat vatsa, reidet sekä lantion seudun rasvakertymät. Vaikutukset ovat pitkäaikaisia, koska käsitellyt rasvasolut poistuvat kehosta lopullisesti. Caretech-rasvanpoisto soveltuu sekä miehille että naisille.

Caretech-rasvanpoisto kannattaa suorittaa 3–6 hoitokerran sarjana, jolloin hoitoväliksi suositellaan 2-3 viikkoa. Teemme asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Hoitosarjan ensimmäisen viikon aikana on suositeltavaa välttää alkoholia ja rasvaisia ruokia. Liikuntaa kannattaa lisätä, jotta hoidosta vapautuva energia ei varastoidu jäljelle jääneisiin rasvasoluihin. Hoito edellyttää, että ihonalaisen rasvakerroksen paksuus on yli kaksi senttiä.

115 €

Kädet ja jalat

Geelilakkaus alk. 43 €, ransk. 48 €, koriste alk. 48 €

Geelilakkaus poisto 25 € (sis. pikamanikyyrin)

Geelilakkaus on kevyt, joustava pinnoite, jolla kynnet saadaan kauniiksi ja huolitelluiksi. Huoltoväliksi suosittelemme 2-3 viikkoa.

Manikyyri (sis. kynsinauhojen siistimisen, kynsien muotoilun, yksivärisen lakkauksen, voiteen) 37 € 

Spa-käsihoito (sis. kylpy, kuorinta, kynsinauhojen siistimisen, kynsien muotoilun, yksivärinen lakkaus, hieronta) 58€

  • geelilakkaus hoidon yhteydessä +20 €

 

IBX-hoidot 23 €, jatkohoitokerrat 18€/ krt

Oman kynnen vahvistus huollot 58 €, ransk. 62 €, koriste alk. 67 €

Katkenneen kynnen korjaus huollon yhteydessä + 5 €

Oman kynnen vahvistukset teemme joustavalla manikyyrigeelillä luonnon kynnen pituuteen, pituutta ei lisätä kynteen. Huoltoväliksi suosittelemme 3-4 viikkoa.

Rakennekynsien poistot (sis. manikyyrin) 45 € 

 

Jalkahoitopalvelut

 

Klassinen jalkahoito (sis. kylvetys, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, lakkaus/kiillotus ja voide) 60€

Spa-jalkahoito (sis. kylvetys, kuorinta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, naamio, lakkaus/kiillotus, hieronta) 85 €

  •  geelilakkaus jalkahoidon yhteydessä +20 €

 Geelilakkaus varpaankynsiin alk. 55€

 

 

Tilaisuudet/ Hemmotteluillat

Meiltä voit varata trendikkäät tilat yrityksesi henkilökunnan hemmottelua varten. Suunnittelemme ja toteutamme niin syntymäpäivät kuin polttaritkin. Tervetuloa myös ystävän kanssa yhteiseen hemmotteluhetkeen!

Ota yhteyttä:

Milla Pynnönen/ 0504067227 tai: pynnonen.milla@gmail.com