Logo
Kosmetologiset palvelut | Hius- ja meikkipalvelut | Kauneusklinikka
Varaa aikasi!

Hinnasto

Diego dalla palma Detox-kasvohoito

Syväpuhdistava hoito. Edistää kuona-aineiden poistumista ja lisää solujen elinvoimaisuutta. Ihosta tulee uudistunut ja hehkeä. Sisältää alkupuhdistuksen, tervetulohieronnan, mantelihappokuorinnan, kasvo-dekoltee hieronnan ja geelinaamion. Mekaaninen ihonpuhdistus + 15 €.  Kesto n. 45 min.

60 €

Diego dalla palma Moisturising-kasvohoito

Kosteuttava kasvohoito kuivalle iholle. Palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Hoidossa käytettävien tuotteiden ja hierontojen avulla ihosta tulee pehmeä ja kimmoisa. Sisältää alkupuhdistuksen, tervetulohieronnan, kuorinnan, tehokosteuttavat naamiot, kasvo+dekoltee hieronnan ja kosteuttavat voiteet. Kesto n. 50 min.

75 €

Diego dalla palma Sensitive-kasvohoito

Rauhoittavassa herkän ihon hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta. Hoitavina ainesosina ovat etanaseerumi ja ProSense-peptidit. Hoito sisältää lymfaattista hierontaa, joka edistää nesteiden ja kuona-aineiden poistumista. Kiristävä tunne ja punoitus vähenee. Suositellaan myös sarjahoitoina. Sopii parhaiten couperosa-iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tervetulohieronnan, rauhoittavan naamion, lymfaattisen hieronnan ja loppuvoiteet. Kesto n. 50 min.

78 €

Diego dalla palma Anti-age-kasvohoito

Elvyttävä hoito. Tuotteiden sisältämät aminohapot vaikuttavat kollageenin ja elastiinin rakenteeseen ja auttavat ihon kimmoisuudesta vastaavien säikeiden uudistumista. Ihon piirteet saavat välittömästi ryhtiä ja juonteet tasoittuvat. Sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, tervetulohieronnan, silmänympäryshoidon, kiinteyttävän tehonaamion, kasvo-dekoltee hieronnan ja kiinteyttävät voiteet. Kesto n. 60 min.

89 €

Skin Regimen longevity spa

Tehokkaasti kiinteyttävä anti-age hoito yli 25 vuotiaille. 30 min. Suositellaan +30 ja +50 naisille ja miehille.

59 €

Nuoren ihon kasvohoito

Sisältää ihon puhdistuksen, höyrytyksen, mekaanisen epäpuhtauksien poiston, kosteuttavan ja ihohuokosia sulkevan naamion. Vähentää epäpuhtauksia ja hillitsee talin tuotantoa. Sopii tytöille ja pojille. Kesto n. 45 min.

60 €

Diego dalla palma silmän- ja huultenympäryshoito

Vain kasvohoitojen yhteydessä. Poistaa tehokkaasti turvotuksen silmänympärysalueelta. Naamio kiinteyttää huulten- ja silmänympärysihoa. Tasoittaa pieniä juonteita ja parantaa mikroverenkiertoa hoidettavilla alueilla.

15 €

Mekaaninen ihonpuhdistus kasvohoidon yhteydessä

Perinteinen höyryihonpuhdistus puhdistaa tehokkaasti mustapäät sekä muut epäpuhtaudet ihostasi. Ihosta tulee puhdas ja raikas. Sopii kaikille ihotyypeille.

15 €

Cliniccare mikroneulauskasvohoidot ja vartalohoidot

Mesoterapia eli aineiden imeyttäminen ihoon neulauksen avulla on todettu olevan erittäin tehokas ihon uusiutumisen kannalta. Tekniikkaa käyttivät ensimmäisenä plastiikkakirurgit ja nyt se on siirtynyt myös kosmetologien palveluihin. Sopii acnearpiin, couperoottiselle iholle sekä kiinteyttämiseen ja raskausarpien häivyttämiseen.

Ensimmäinen kerta/ kasvohoito 231 € 5-6 kertaa/ kasvohoito 111 €/ kerta Vartalohoitohinnat kysy erikseen.

Sacred Nature rituaaliyhdistelmähoito

kasvohoito + vartalohoito 100€. Hoito tehdään Ecosertifikaatin saaneella luonnonkosmetiikkasarjalla. Poistaa tehokkaasti kuona-aineita.

Body strategist kiinteytyshoito vartalolle

* [comfort zone]- cellulite remodeller

          Komeettista selluliittia poistava ja vartalon siluettia muokkaava hoito 100 € 

* [comfort zone]- cellulite refiner

          Vartalon nesteitä ja kosmeettista selluliittia poistava hoito. Poistaa tehokkaasti kuona-             aineita elimistöstä. Sopii hyvin vartalon kiinteyttämiseen. 95 € 

[comfort zone] - vartalohoitoja voidaan tehostaa infrapunapussilla, jolloin infrapunahoito kestää hoidon sisällä 15-20 min. Infrapuna-säteily auttaa poistamaan kuona-aineita elimistöstä ja parantaa verenkiertoa.

Hemmotteleva päähieronta

Sopii stressin poistoon, päänsäryistä ja migreeneistä kärsiville sekä virkistykseksi arjen keskelle. Sisältää intialaista päähierontaa.

45 min. 45 €
30min. 30€

Stressin poisto-vartalohoito

intialainen päähieronta + infrapunapussihoito. Intialaisen päähieronnan ja infrapuna-säteilyn yhteisvaikutus toimii tehokkaana rentouttajana ja kipujen lievittäjänä. Sopii myös unettomuudesta kärsiville. Kesto 45 min. 65 €

Hot Stones-kuumakivihieronta

Suosittu 5000-vuotta vanha kuumakivihieronta luomuöljyllä syvärentouttaa ja vilkastuttaa verenkiertoa ihanan hieronnan lisäksi. Loistava lahjaksi sekä naiselle että miehelle.
Kesto 60 min. 75 €

Kipeät hartiat

Yläselän lihaksia ja niska-hartia-pää-alueita tehokkaasti käsittelevä hieronta. Sisältää intialaista päähierontaa. Sopii myös miehille.
Kesto 45 min. 45 €

Kosteuttava vartalohoito

Kuivaharjaus + kosteutus. Valitse kosteuttava tai itseruskettava voide. Sopii hyvin ennen matkalle lähtöä tai muuten kuivalle iholle. n. 45 min/ 45 €

Kädet ja jalat

Rakennekynnet uudet 84 €, ransk. 94 €, koriste alk. 98 €
Rakennekynnet huolto 66 €, ransk. 69 €, koriste alk. 75 €

Erikoismuodot ja pitkät kynnet + 10-25 €


Oman kynnen vahvistus uudet 60 € ransk. 65 €, koriste alk. 70 €
Oman kynnen vahvistus huollot 56 €, ransk. 60 €, koriste alk. 65 €
Rakennekynsien poistot (sis. manikyyrin) 40 € 

Geelilakkaus alk. 40 €, ransk. 45 €, koriste alk. 45 €

IBX-hoito lohkeaville ja hauraille kynsille:

  • Ensimmäinen hoitokerta 23 €
  • Ensimmäinen hoitokerta manikyyrin/geelilakkauksen yhteydessä 15 €
  • Jatkohoitokerta 18 €
  • Jatkohoitokerrat manikyyrin/geelilakkauksen yhteydessä 10 €

 IBX-sarjahoitona joka 5. kerta -50 %

 

Täydellinenmanikyyri (sis. kynsinauhojen siistimisen, kynsien muotoilun, viilaus, lakkaus, hieronta) 35 € 

Minimanikyyri (sis. viilaus, kynsinauhat, lakkaus/kiillotus) Sopii myös miehille. 18 € 

Hemmotteleva spa-käsihoito (sis. kuorinta, kylpy, kynsinauhojen siistimisen, kynsien muotoilun, viilaus, lakkaus, hieronta) 55 € 

  • geelilakkaus hoidon yhteydessä 15 €

 

Jalkahoitopalvelut

 

Hemmotteleva spa-jalkahoito (sis. kylvetys, kuorinta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, naamio, lakkaus/kiillotus, pitkä hieronta) kesto 1h 45min. 85 €


Klassinen jalkahoito (sis. kylvetys, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, lakkaus/kiillotus ja rasvaus)kesto 1h15min. 55 €

  •  geelilakkaus jalkahoidon yhteydessä 15 €

 

Geelilakkaus varpaankynsiin alk. 45 € 

Tilaisuudet/ Hemmotteluillat

Meiltä voit varata trendikkäät tilat yrityksesi henkilökunnan hemmottelua varten. Suunnittelemme ja toteutamme niin syntymäpäivät kuin polttaritkin. Tervetuloa myös ystävän kanssa yhteiseen hemmotteluhetkeen!

Ota yhteyttä:

Milla Pynnönen/ 0504067227 tai: pynnonen.milla@gmail.com