Logo
Kosmetologiset palvelut | Hius- ja meikkipalvelut | Kauneusklinikka
Varaa aikasi!

Hinnasto

Detox-kasvohoito

Syväpuhdistava hoito kaikille ihotyypeille. Edistää kuona-aineiden poistumista ja lisää solujen elinvoimaisuutta. Ihosta tulee uudistunut ja hehkeä. Suositellaan sarjahoitoina tai aloitushoitoina, kun halutaan tehostaa ihonhoitoa. Sisältää alkupuhdistuksen, tervetulohieronnan, mantelihappokuorinnan ja geelinaamion sekä voiteet. (Mekaaninen ihonpuhdistus + 15 €)  Kesto n. 45-60 min.

60 / 75 €

Moisturising-kasvohoito

Kosteuttava kasvohoito kuivalle ja kiristävälle iholle. Palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Hoidossa käytettävien tuotteiden ja hierontojen avulla ihosta tulee pehmeä ja kimmoisa. Sisältää alkupuhdistuksen, tervetulohieronnan, kuorinnan, tehokosteuttavat naamiot, kasvo+dekoltee hieronnan ja kosteuttavat voiteet. Kesto n. 50 min.

75 €

Sensitive-kasvohoito

Rauhoittavassa herkän ihon tuloksellisessa hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta. Hoitavina ainesosina ovat etanaseerumi ja ProSense-peptidit. Hoito sisältää lymfaattista hierontaa, joka edistää nesteiden ja kuona-aineiden poistumista. Kiristävä tunne ja punoitus vähenee. Sopii couperosa-iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tervetulohieronnan, rauhoittavan naamion, lymfaattisen hieronnan ja loppuvoiteet. Suositellaan sarjahoitoina. Kesto n. 50 min.

78 €

Anti age-kiinteyttävä kasvohoito

Elvyttävä hoito. Tuotteiden sisältämät aminohapot vaikuttavat kollageenin ja elastiinin rakenteeseen ja auttavat ihon kimmoisuudesta vastaavien säikeiden uudistumista. Ihon piirteet saavat välittömästi ryhtiä ja juonteet tasoittuvat. Sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, tervetulohieronnan, silmän- ja huultenympäryshoidon, kiinteyttävän tehonaamion, kasvo-dekoltee hieronnan ja kiinteyttävät voiteet. Kesto n. 60 min.

89 €

Purifying -kasvohoito

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia. Kesto: 45min / Hinta: 65 € + MEKAANINEN PUHDISTUS Kesto: 60min / Hinta: 75 €

75 €

Nuoren ihon kasvohoito

Sisältää ihon puhdistuksen, höyrytyksen, mekaanisen epäpuhtauksien poiston, kosteuttavan ja ihohuokosia sulkevan naamion. Vähentää epäpuhtauksia ja hillitsee talin tuotantoa. Sopii tytöille ja pojille. Kesto n. 45 min.

60 €

Silmän- ja huultenympäryshoito

Elvytystä silmänympärysiholle! Silmänympärysiho on ohuempi ja herkempi kuin kasvojen iho. Hellävarainen happokuorinta ja tehokkaat seerumit sekä naamiot siloittavat ja kosteuttavat silmänympärysihoasi. Hoidon yhteydessä 15 €

30/ 15 €

Lifting-kasvohoito

Lifting-hoito sopii kiinteyttävänä hoitona niille, jotka haluavat näyttäviä tuloksia heti! Täyteläistävä ja kirkastava kasvohoito suositellaan sarjahoitoina, mutta sopii myös täydellisesti, kun haluat kauniin kiinteän ihon juhliin jo yhdellä hoitokerralla. 

Sisältää alkupuhdistuksen, tervetulohieronnan, happoja sisältävän tehonaamion ja mikroverenkiertoa aktivoivan sivelyhieronnan, kasvojen ja kaulan alueen kudosta kiinteyttävän hieronnan, kiinteyttävän naamion ja tehoseerumit ja voiteet . Kesto n. 90 min.

99 €

Youth Venom -ylellinen kasvohoito

Intensiivinen hoito ilmejuonteisiin ja syviin juonteisiin. Hoito sopii kaikenikäisille naisille, joilla on ilme- tai ikäjuonteita. Hierontatekniikan tavoite on saada takaisin nuorekas iho. Siinä käytetään hyväksi manuaalista lihasrelaksanttivaikutusta, jonka avulla saavutetaan rentouttava vaikutus kasvolihaksiin täyttäen syviä- ja ilmejuonteita. Kesto: 75min / Hinta: 149€

149 €

3 + 1 Sarjahoitopaketti

Sarjahoitoihin voit valita kosmetologin suosittelemana 3 + 1 hoitoa Diego dalla palma peruslinjojen kasvohoidoista (detox, moisturising, anti age, purifying, sensitive). Maksat vain 3 hoidosta, viimeinen hoito on veloituksetta. Lisäksi paketin ostajille tarjoamme kaikista Diego dalla palman tuotteista -25 % alennuksen sarjahoitojen yhteydessä. Sarjahoidot tehostavat ihonhoitoa ja samalla pääset nauttimaan kauneudesta ja hyvinvoinnista edullisesti!

*Sarjahoidot suunnitellaan ensimmäisen käynnin yhteydessä, ensimmäisen kasvohoitoajan voit valita kätevästi netissä. Sarjahoitopaketit voimassa 6 kk.

TARJOUS!

Mikroneulaus kasvohoidot

Kaikille ihotyypeille

Kaipaatko tehokkaampaa ihonhoitoa Kauneusklinikallamme?  Mesoterapia eli aineiden imeyttäminen ihoon neulauksen avulla on todettu olevan erittäin tehokas ihon uusiutumisen kannalta. Ihon pintaa käydään läpi neularullalla puudutuksen kanssa. Neulaus stimuloi ihon uudistumista vieden aktiiviaineita syvälle ihon kerroksiin.Tekniikkaa käyttivät ensimmäisenä plastiikkakirurgit. Tehokas hoito häivyttämään juonteita ja ihon epätasaisuuksia, samalla vahvistaen ja tasoittamalla ihon väriä. Sopii acnearpiin ja couperoottiselle iholle. Suositellaan sarjahoitona.

Ensimmäinen kerta 231 € (sis. neulausrullan) / jatkohoitokerta 111 €

231 / 111 €

RVB Skinlab EASY vartalohoito

RVB Skinlab EASY vartalohoito - tehokas AHA-happokuorinta, nesteitä poistava, lämpöaktivoituva vartalokääre, kiinteyttävä Lifting-voide vartalolle. 45 min

75 €

RVB Skinlab self -tanning vartalohoito

RVB Skinlabin AHA-happoja sisältävä kuorinta vartalolle + itseruskettava geeli. Turvallinen vaihtoehto, kun haluat kauniin päivetyksen. 45 min

45 €

Hemmotteleva pää- tai hartiahieronta

Sopii stressin poistoon, hartia kivuista kärsiville, päänsäryistä ja migreeneistä kärsiville sekä virkistykseksi arjen keskelle. Sisältää intialaista päähierontaa tai hartia- ja selkähierontaa valinnan mukaan. 

45 min. 45 €
30min. 30€

Kädet ja jalat

Rakennekynnet uudet 86 €, ransk. 96 €, koriste alk. 100 €
Rakennekynnet huolto 68 €, ransk. 71 €, koriste alk. 77€

Erikoismuodot ja pitkät kynnet + 11-26 €


Oman kynnen vahvistus uudet 62 € ransk. 67 €, koriste alk. 72 €
Oman kynnen vahvistus huollot 58 €, ransk. 62 €, koriste alk. 67 €
Rakennekynsien poistot (sis. manikyyrin) 41 € 

Geelilakkaus alk. 41 €, ransk. 46 €, koriste alk. 46 €

Geelilakkaus poisto 25 € (sis. pikamanikyyrin)

IBX-hoito lohkeaville ja hauraille kynsille:

  • Ensimmäinen hoitokerta 23 €
  • Ensimmäinen hoitokerta manikyyrin/geelilakkauksen yhteydessä 15 €
  • Jatkohoitokerta 18 €
  • Jatkohoitokerrat manikyyrin/geelilakkauksen yhteydessä 10 €

 IBX-sarjahoitona joka 5. kerta -50 %

 

Täydellinen manikyyri (sis. kynsinauhojen siistimisen, kynsien muotoilun, viilaus, lakkaus, hieronta) 35 € 

Minimanikyyri (sis. viilaus, kynsinauhat, lakkaus/kiillotus) Sopii myös miehille. 18 € 

Hemmotteleva spa-käsihoito (sis. kuorinta, kylpy, kynsinauhojen siistimisen, kynsien muotoilun, viilaus, lakkaus, hieronta) 55 € 

  • geelilakkaus hoidon yhteydessä 20 €

 

Jalkahoitopalvelut

 

Hemmotteleva spa-jalkahoito (sis. kylvetys, kuorinta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, naamio, lakkaus/kiillotus, rentouttava hieronta) 85 €


Klassinen jalkahoito (sis. kylvetys, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, lakkaus/kiillotus ja rasvaus) 55 €

  •  geelilakkaus jalkahoidon yhteydessä 20 €

 

Geelilakkaus varpaankynsiin alk. 50 € 

Tilaisuudet/ Hemmotteluillat

Meiltä voit varata trendikkäät tilat yrityksesi henkilökunnan hemmottelua varten. Suunnittelemme ja toteutamme niin syntymäpäivät kuin polttaritkin. Tervetuloa myös ystävän kanssa yhteiseen hemmotteluhetkeen!

Ota yhteyttä:

Milla Pynnönen/ 0504067227 tai: pynnonen.milla@gmail.com